Fifty shades of green

Narancsos tempeh soba-tésztával

Az ázsiai konyha szerelmesei előszeretettel készítenek és fogyasztanak szejtánt, tempehet és tofut. A tempeh eredetileg Indonéziából származik, egy hagyományos szója termék. Mint a tofu, a tempeh is szójababból készül,  nemes penésszel fermentálják, de magasabb a fehérje-, rost- és vitamin tartalma.  A fermentálás után természetes antibiotikumokat is tartalmaz, szóval a tévhitek ellenére szuper egészséges! A soba… Tovább »

Tempeh-es baguette vegán ezersziget öntettel

A tempeh-et még nálunk is nehéz beszerezni. 100 km-es környéken nem lehet kapni, egyenesen Salzburgba kell érte felutaznunk. Kezdetben Németországból rendeltük, majd 4x annyiért, mint amennyiért most beszerezzük az ázsiai kisboltból… Szóval itt is mindig jól szét kell nézni! Most egy 900 g-os tömböt € 2,- veszünk meg. A sült tempeh-nek egyszerűen pedig mennyei íze… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!