×
Bejegyzés
Blog
Felhasználó

A Cafeblog 2021 januártól tárhelyszolgáltatóvá változik. Blogposztot írni nem lehet rajta. Kérünk, olvasd el az új Felhasználási Feltételeket!

SweetHome Duplán tökös biscotti Mostanában értettem meg, miért is szeretik az emberek a biscottit. 7
84
Ajándékötletek konyhatündéreknek - ne főjön tovább a fejed, hogy mi kerüljön a fa alá!
20
Ha azt hiszed nem lehet bepótolni az elmulasztott figyelmet, most figyelj! ;) :D
62
Búcsú és köszönöm! Megyek tovább az úton! Az új blogon találkozunk!
66
Család. Az első szó, ami eszembe jut a karácsonyról. Mert ők a legfontosabbak, ők azok, akik mindenekelőtt számítanak. Az ő örömük és boldogságuk....
4
Anya vagyok, két kicsi gyerekkel, akiknek vírus ide vagy oda, igenis jár a karácsonyi csoda
26
7 hazai márkát mutatok be, akik minden elképzelést megvalósítanak.

Napi kattintós

Áfonya dzsem, lekvár: különleges. Nemcsak azért, mert ki kell nyitnod a pénztárcádat, ha lekvárt szeretnél főzni belőle, hanem azért is, mert sok értékes anyagot tartalmaz. Minden évben készítek lekvárt vagy dzsemet áfonyából kis üvegekben – zselésítő anyag hozzáadása és újabban tartósítószer nélkül, mivel a vadashoz ezt kedveli legjobban a családom. Megosztom Tweet Oldal ajánlása emailben […]
Az apropót nemcsak a gyereknap adja. A jó ötletekre mindig szükség van. Nézzük mitől lesz menő egy kiskamasz szobája. Nincsenek nagy titkok, csak pár alapvető szükségletet kell kielégíteni. kell egy hely, egy kisebb vagy nagyobb kuckószerű képződmény, ahová a herceg/hercegnő visszavonulhat tárolási mód bármennyi és bárhol – lásd meg mindenhol a lehetőséget aktuális érdeklődési kör, egyéb […]
A leandert legegyszerűbben hajtások gyökereztetésével szaporíthatjuk. A magról vetés is lehet eredményes, de igazából csak a megszállottaknak, türelmeseknek és a titkok kedvelőinek ajánlott.       A leander magról szaporításával nem feltétlenül kapunk az eredeti növénnyel megegyező színű virágokat. Épp ez teszi izgalmassá a magról vetést. Csak hajtásból lesz ugyanolyan virág, magról kelve bármilyen színű lehet.  […]
Aoniken Quiroga 1994-ben kezdett el táncolni. Az úgynevezett szalon tangóval indította pályafutását. Ez a hagyományos argentin tangó európai változata, melyhez az európaiak hozzáadtak saját kultúrájukból technológiai elemeket. Főként az olaszok verziója lett különösen dinamikus és improvizatív. És ez az a stílus, melyet Aoniken Quiroga leginkább kedvel. Miután második helyen végzett 2006-ban a szalon tangó kategóriában a […]
        Sziasztok ! Ismét  itt vagyunk , és ismét egy tortával jelentkezek nektek . A mai egy igazán különleges darab , mivel a fő összetevője az egyik kedvenc édességem a Kinder Maxi King , de szerintem ezzel sokan vannak még így . Milyen jó is volt régen ,  kisgyerekként állandóan ilyeneket ettünk […]
Nagyjából másfél évet vártam arra, hogy kigondoljam mi kerüljön a hálószobánkban egy üres fehér falra. Nem akartam hagyományos képeket, de határozott elképzelésem sem volt. Mígnem egyszer csak jött az ötlet!!! A FAB Color cégtől már korábban kaptunk gyönyörű tapétákat, ezekből már használtunk is fel, amit megnézhettek itt és itt. Egy kedves barátunktól szereztem régi képkereteket. Van köztük olyan ami törött, […]
A természet csodákra képes. Néha saját kertünkben is úgy érezzük, hogy az élővilág egy különleges darabja költözött be hozzánk, aminek akár a guinness rekordok könyvében is lenne létjogosultsága. Olvasóink rekord méretű növényeit elnézve bátran állíthatom, hogy nem csak elfogultságuk okán tartják hatalmasnak kedvenc növényeiket. Te láttál már ilyen hatalmasra nőtt példányokat?     Az interneten […]
Kezdő kertészkedők első sikerélményeit mi más hozhatná meg, mint egy illatozó, mediterrán fűszerkert. A kertben vagy az erkélyen biztos akad egy napos sarok, ahol elhelyezhetjük a fűszernövényeket, hogy a zamatos ételek és italok megbolondítói csak egy karnyújtásnyira legyenek.   Tudatos választás A fűszernövények alacsony növekedésük miatt kitűnően tarthatók cserépben. Nagyon jól beilleszthetők az erkélyek és […]
Mi is az a kaviár? A kaviár tisztított és sózott halikra. Az orosz konyha specialitása. A Nemzetközi kaviár-nap éppen ma van: július 18-án. A Világon mindenhol ismert kaviárt a Fekete-tengerben, a Kaszpi-tengerben és az Azovi-tengerben honos tokfélék ikrájából készítik. A fogyasztásra kerülő kaviárokat (maloszol= enyhén sózott), hordó (erősen sózott) fajtákra osztják. A legértékesebb és legdrágábbak […]
Felhasználható bármilyen mirelit, vagy  idény gyümölcs. Hozzávalók: 4 személyre 50 dkg gyümölcs, (eper, meggy, cseresznye, ribizli, őszibarack) 1/2 cs vanília puding 4 dl 1.5 %-os tej,  vagy 4 dl kókusztej, esetleg rizstej. ízlés szerint Xilit édesítő 1 cs vaníliás cukor, vagy valódi vanília pép (egy rúd vanília kikapart közepe ) 2db közepes tojás fehérje 5dl […]