Fifty shades of green

Sáfrányos-spárgás rizottó

Lassan-lassan felhagyunk a spárgás receptekkel, közeleg a szezonvége. Illetve meglepődve konstatáltuk, miután kaptunk jó pár üzenetet, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy ennyi spárgát ehetünk – szezonban már-már fillérekért (1 kg zöld spárgra jelenleg € 1,99), mivel otthon csak hébe-hóba kapható illetve elkérik az árát. Most is egy gyorsan összedobható rizottót hoztunk nektek, kivételesen egyszerű hozzávalókkal… Tovább »

Narancsos quinoa sáfrányos spenóttal

Ez az egyik kedvenc ételünk, elég sokszor elkészítettük már, de valahogy csak most írunk róla itt a blogon. Talán ez volt az első étel, amihez sáfrányt használtunk; imádjuk azt a különleges ízvilágot, amit az ételeknek ad. Quinoaként most kivételesen színes quinoát használtunk, de nyugodtan elkészíthető a “hagyományos, fehér” quinoából is. Mi már ettük így is,… Tovább »

Lencsével és tökkel töltött sült paprika sáfrányos öntettel

Őszintén szólva annyira nem rajongtam a töltött paprikáért, de ez… Tudom, már egyszer készítettünk sült paprikát gombával és quinoával töltve (amit itt is visszakereshettek), és arról is áradoztam. 🙂 De ez, még azt is übereli! Legalábbis szerintem. Bár azt hiszem, G. szerint is… És ami vitte a pálmát, a sáfrányos öntet volt. Nem hiába a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!