Fifty shades of green

Sáfrányos-spárgás rizottó

Lassan-lassan felhagyunk a spárgás receptekkel, közeleg a szezonvége. Illetve meglepődve konstatáltuk, miután kaptunk jó pár üzenetet, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy ennyi spárgát ehetünk – szezonban már-már fillérekért (1 kg zöld spárgra jelenleg € 1,99), mivel otthon csak hébe-hóba kapható illetve elkérik az árát. Most is egy gyorsan összedobható rizottót hoztunk nektek, kivételesen egyszerű hozzávalókkal… Tovább »

Rizottó vargányával és sült fűszeres koktélparadicsommal

Rizs mániás vagyok. Jöhet reggelire, ebédre és vacsorára, bármikor bármilyen formában. G. pedig tészta és krumpli mániás. Nálunk ez így szokás.  Hetente minimum 2x biztosan kerül az asztalra valamilyen formában. Szeretem, mert tényleg rengeteg féleképp elkészíthető, laktató és egészséges is. A rizottó készítésénél nálunk azonban van egy arany szabály: csak rizottó rizsből az igazi!  Ehhez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!