Fifty shades of green

Krémes zöldségpástétomok

Gábornál van 1-2 fűszernövény – ilyen pl. a koriánder – és 1-2 salátaféle pl. a rukkola, amit majdhogynem ki nem állhat, túl intenzív ízük miatt. Azonban több maréknyi rukkolánk volt itthon, amit valami úton-módon fel kellett használnunk – a céklához hasonlóan. Így mindkettőből krémet készítettünk, amit kenhetünk kenyérre, vagy tekerhetünk wrapba sült zöldségekkel, de akár… Tovább »

Vietnámi teriyaki-tofus szendvics

Vannak helyzetek, mikor mi sem tudunk meleget ebédelni. G. ha délutáni vagy esti műszakban dolgozik, már nem tud melegíteni. Nálam kedv függő: van, hogy egyszerűen nem kívánom az előző napi ételt. Vagy egyszerűen annyira jót főztünk (vagy keveset), hogy nem marad másnap elvitelre. Vagy mikor utazunk. Ami gyakran előfordul. Ingázunk osztrák várások között, vagy épp… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!