Fifty shades of green

Málnás banánkenyér

Ki ne vágyna egy ebéd utáni, vagy egy kora délutáni egészséges édességre, ami bűntudat nélkül fogyasztható? Hát, mi mindig! 😀 Banán mindig van itthon, hisz rengeteg mindent készítünk belőle: ebből készítünk rengeteg édességet, vagy nice cream-et, ez az egészséges “gyorskajánk”, mikor energáira van szükségünk, de ezt tesszük majd’ mindig a kásákba is. Most banánkenyér sült… Tovább »

Puri – indiai kenyérféle

Indiában ismeretlen a nálunk hagyományos, élesztős, szeletelhető kenyér. Inkább teljes kiörlésű lisztből, házilag készítenek lepénykenyereket, amelyek szinte minden étkezésnél megtalálhatóak az asztalon. A legtöbb csak lisztből, vízből és sóból készül, mégis finomak és táplálóak. A különbség a sütés módjában található. A purit akár magában is fogyaszthatjuk mártásokkal, szószokkal, de legfőképpen főzelékekhez, levesekhez, főtt ételekhez ajánlom…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!