Fifty shades of green

Rajma – indiai vesebab-curry

Imádjuk a különleges ízeket, imádjuk a fűszeres ételeket és imádjuk az indiai konyhát. Ha haza látogatunk is rendszeresen eszünk krisnásoknál vagy épp a Govindában. Ha pedig ezt épp nem tehetjük meg, akkor főzünk mi magunk indait. A lényeg a fűszerezésen van és fűszerezni lehet is bátran – nincs olyan, hogy valaki ne bírná a fűszeres… Tovább »

Karfiolos-csicseriborsó curry friss korianderrel

A lapos has a konyhában készül – mondogatják. Mondogatom, tudom én is, és sosincs elég korán (se későn), hogy elkezdjük étkezésünket megreformálni. Edzőterem után általában rögtön megéhezem, és ilyenkor nagyon szeretem a rizses ételeket – na és persze írtam már, hogy rizsfüggő is vagyok. Szerintem a karfiol és a koriander nemcsak ebben az egytál ételben,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!