Fifty shades of green

Padlizsán pakora színes chutneyk-kal

Pakora szinte minden zöldségből készíthető. A városi utcákon keresztül, a vasútállomásokig mindenhol látni kis pakorás kézikocsikat. Könnyedén és gyorsan elkészíthető vendégváró, de ízletes vacsora is lehet chutney-val tálalva. 2 főre: 20 dkg csicseriborsó liszt 1,5 KK kurkuma 2-2,5 dl víz 1 padlizsán olaj a sütéshez só A csicseriborsó lisztet elkeverem a sóval, hozzáöntöm a vizet,… Tovább »

Delhi wrap kurkumás burgonya krokettel és ananász-mangó chutney-val

Oké-oké, tagadhatatlanul a kedvencem, függőjévé váltam és hármat megeszek belőle egymás után, pedig már a kettő után is fullon vagyok! De jesszus, a kurkumás burgonya krokett a szójajoghurttal és az ananász-mangó chutney-val – mennyei! Szuper ízkavalkád! És azt hiszik a földi halandók, hogy mi vegánok csak füvet eszünk! Bocsássatok meg, nem akarok cinikus lenni, de… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!