Fifty shades of green

Marcipános aszaltszilvás csokoládégolyók

Akár gasztróajándéknak is adhatóak ezek az istenien finom csokoládgolyók, amelyeket akár még a szenteste előtti napon is gyorsan el lehet készíteni. A kész golyókat mini muffinformába pakolhatjuk és egy szép bonbonos dobozban csomagolva átnyújthatjuk szeretteinknek, legkedvesebb barátainknak.

Kb. 16 db-hoz

400 g marcipán

16 db magozott aszaltszilva

16 db egész mandula

100 g étcsokoládé

Az aszalt szilvákat felsorakoztatom egymás mellett, mindegyik közepébe 1-1 mandulaszemet nyomok. A marcipánomat 16 egyenlő részre osztom és bevonom vele az aszalt szilvákat.

A csokoládét vízgőz felett felolvasztom, ha túl sűrű lenne, egy kevés növényi tejjel higítom.

 

KIPRÓBÁLTAD A RECEPTET?

Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült. Írd meg kommentben, vagy postold a képet Instagramon a #fiftyshadesofgreen hashtaggel.

Ha újdonságokra vagy kíváncsi a vegán világból, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz. Ne maradj le semmiről!

♥ Viki & Gábor

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!