Fifty shades of green

Kókuszos-mangós áztatott zab

Jó reggelt, Drágáink! Dolgos hétköznapokra remek megoldás az áztatott zab. Előző este 10 perc alatt elkészíthető, hűtőbe tolható és másnap reggel csak ki kell kapni és kanalazni. Máris tele hassal indulunk a munkába és tuti nem leszünk éhesek az ebédig!

2 főre:

1 mangó

1/2 vanília

200 ml kókusztej

100 ml zabtej

1 csipet fahéj

60 g zabpehely

1 kiwi

kókuszchips

pekándió

A mangó meghámozom, és feldarabolom, majd a turmixgépbe dobálom. Hozzáöntöm a növényi tejeket, belekaparom a vaníliát, hozzáadom a fahéjjat, és a zabpelyhet és az egészet összeturmixolom. Két pohárba töltöm a krémet. 

A kivit meghámozok, a fehér részét kivágom és felkockázom. Az áztatott zabot a kivivel, pekándióval és kókuszchipsszel díszitem.

KIPRÓBÁLTAD A RECEPTET?

Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült. Írd meg kommentben, vagy postold a képet Instagramon a #fiftyshadesofgreen hashtaggel.

Ha szívesen kipróbálnál más reggelit, válassz egyet a power-müzlik közül!

Ha pedig újdonságokra vagy kíváncsi a vegán világból, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz. Ne maradj le semmiről!

♥ Viki & Gábor

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!