Jó reggelt, Drágáink! Dolgos hétköznapokra remek megoldás az áztatott zab. Előző este 10 perc alatt elkészíthető, hűtőbe tolható és másnap reggel csak ki kell kapni és kanalazni. Máris tele hassal indulunk a munkába és tuti nem leszünk éhesek az ebédig!
2 főre:
1 mangó
1/2 vanília
200 ml kókusztej
100 ml zabtej
1 csipet fahéj
60 g zabpehely
1 kiwi
kókuszchips
pekándió
A mangó meghámozom, és feldarabolom, majd a turmixgépbe dobálom. Hozzáöntöm a növényi tejeket, belekaparom a vaníliát, hozzáadom a fahéjjat, és a zabpelyhet és az egészet összeturmixolom. Két pohárba töltöm a krémet.
A kivit meghámozok, a fehér részét kivágom és felkockázom. Az áztatott zabot a kivivel, pekándióval és kókuszchipsszel díszitem.
KIPRÓBÁLTAD A RECEPTET?
Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült. Írd meg kommentben, vagy postold a képet Instagramon a #fiftyshadesofgreen hashtaggel.
Ha szívesen kipróbálnál más reggelit, válassz egyet a power-müzlik közül!
Ha pedig újdonságokra vagy kíváncsi a vegán világból, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz. Ne maradj le semmiről!
♥ Viki & Gábor
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: