Fifty shades of green

Chia pudding bogyós gyümölcsökkel és rukkolával

Ébredés után szervezetünknek szüksége van a megfelelő táplálékra. Ezért is remek választás, ha chia puddingot készítünk. Tudjuk, hogy superfood, leírtuk már nektek (itt), hogy milyen vitamin és ásványi anyag forrás. Ez az egyik legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető chia pudding, amit szezonális gyümölcsökkel fogyasztunk, na és persze rukkolával. Meglepően jó az íze!

2 főre:

80 g chia mag

2 TK agavé

növényi tej

1 MK vanília

1 nektarin

1 szilva

1/2 marék eper

1 marék áfonya

1 marék rukkola

A chia mag mennyiségét egy-egy tálkába mérem, és kb. annyi növényi tejet öntök rá, hogy kb. 2 cm-n ellepje. (Mi általában cukrozatlan mandulatejet vagy szójatejet használunk hozzá; de igazából bármilyen növényi tej megfelel hozzá.) 15-20 percre a hűtőbe teszem.  Ha kész megszórom a rukkolával, és a választott idény gyümölcsökkel, bármivel, ami épp a piacon kapható.

KIPRÓBÁLTAD A RECEPTET?

Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült. Írd meg kommentben, vagy postold a képet Instagramon a #fiftyshadesofgreen hashtaggel. 

Ha további receptekre, újdonságokra vagy kíváncsi a vegán világból, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz. Ne maradj le semmiről!

♥ Viki & Gábor

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!