Akár gasztróajándéknak is adhatóak ezek az istenien finom csokoládgolyók, amelyeket akár még a szenteste előtti napon is gyorsan el lehet készíteni. A kész golyókat mini muffinformába pakolhatjuk és egy szép bonbonos dobozban csomagolva átnyújthatjuk szeretteinknek, legkedvesebb barátainknak.
Kb. 16 db-hoz
400 g marcipán
16 db magozott aszaltszilva
16 db egész mandula
100 g étcsokoládé
Az aszalt szilvákat felsorakoztatom egymás mellett, mindegyik közepébe 1-1 mandulaszemet nyomok. A marcipánomat 16 egyenlő részre osztom és bevonom vele az aszalt szilvákat.
A csokoládét vízgőz felett felolvasztom, ha túl sűrű lenne, egy kevés növényi tejjel higítom.
KIPRÓBÁLTAD A RECEPTET?
Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült. Írd meg kommentben, vagy postold a képet Instagramon a #fiftyshadesofgreen hashtaggel.
Ha újdonságokra vagy kíváncsi a vegán világból, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz. Ne maradj le semmiről!
♥ Viki & Gábor