Buffalo Bill karfiol wrapja

3 db-hoz

A karfiolhoz:

1/2 fej karfiol

4 EK olívaolaj

1 TK fokhagymagranulátum

1 TK őrölt chili 

1 TK füstölt piros paprika

1 EK szójaszósz

A wraphoz:

3 tortilla

jégsaláta

1/2 avokádó

1 újhagyma

petrezselyem

2-3 EK szójajoghurt

A sütőt 200 fokra előmelegítem.

A karfiolt rózsáira szedem és egy nagy tálba dobálom őket. Hozzáadom az olívaolajat, szójaszószt, fokhagyma granulátumot, őrölt chilit, füstölt piros paprikát; és jó alaposan összekeverem. A piros színezett karfiolrózsákat sütőpapírral bélelt tepsire halmozom és kb. 20 perc alatt megsütöm.

A tortilla lapokat kiterítem, megpakolom salátával, avokádóval, ráhalmozom a sült karfiolt megszórom pár karika újhagymával és az apróra vágott petrezselyemmel, meglocsolom a szójajoghurttal. Tekerhető is és pakolható, vihető bárhová!

TIPP: candida és IR diétában tk. vagy kukoricalisztből készült tortilla lapok használhatóak.

KIPRÓBÁLTAD A RECEPTET?

Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült. Írd meg kommentben, vagy postold a képet Instagramon a #fiftyshadesofgreen hashtaggel.

♥ Viki & Gábor

 
Címkék: , ,
Tovább a blogra »